Heel veelgestelde vragen

Vragen die al eerder gesteld zijn, hebben we voor je op een rijtje gezet. Inclusief het antwoord op de vraag, super handig. Kijk hieronder of jouw vraag beantwoord wordt.

Ja super makkelijk.

Zo werkt het:

  • Gooi je Feesthemdem in het winkelkarretje;
  • Wanneer je winkelkarretje vol is, controleer je de bestelling;
  • Vervolgens ga je naar ‘bestelling afronden’;
  • Controleer je persoonlijke gegevens en wijzig indien nodig je afleveradres;
  • Wanneer al je gegevens kloppen, klik je op ‘betalen’;
  • Kies op welke manier je wilt betalen en klik op bestelling plaatsen.

Dat was inderdaad makkelijk. Wij regelen de rest.

Direct na je bestelling ontvang je een betaalbevestiging via e-mail en gaan wij voor jou aan de slag. We zorgen er voor dat je bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd is. Als je voor 15:00 uur besteld doen wij het diezelfde dag nog op de post, zodat jij zo snel mogelijk kan genieten van je kersverse Feesthemd.

Zodra het pakketje op de post zit ontvang je hier een bevestiging van via e-mail. Wij versturen het pakketje via Fietskoeriers. Wanneer zij ermee aan de slag gaan, ontvang je van hun een track&trace code, hiermee kan je het pakketje volgen.

Alles wordt verzonden via onze vrienden van Fietskoeriers.nl.

Klik op de track&trace link in de e-mail die je van ons ontvangen hebt.

Nou zodra je bij ons besteld hebt krijg je van ons een e-mail met bevestiging. In diezelfde mail staat een link waar je de bestelling kan annuleren. Zo dat is makkelijk.

Betalen houden we graag zo makkelijk mogelijk, op dit moment kan je betalen met Ideal, Master CardVisa en Paypal. Hier zitten verder geen kosten aan verbonden.

Om het nog makkelijker te maken zijn alle prijzen inclusief BTW.

Voor niets gaat de zon op. Bezorgen kost geld, maar daar komen we samen wel uit. Bij een bestelling van één Feesthemd zijn de bezorgkosten voor jou. Dat is wel geteld € 4,99.

Bij het bestellen van twee Feesthemden zijn de bezorgkosten voor ons, lief he? En tja wie besteld er nou maar één Feesthemd..

Je vraag niet beantwoord??

Stuur ons een bericht via de contactpagina of stuur een e-mail naar info@feesthemd.com

Contact met Feesthemd