Hoe draag je een Feesthemd?

panterprint shirt

Wellicht een rare vraag, maar hoe draag je een Feesthemd? Uiteraard weten wij hier antwoord op. Onze collectie shirts verlenen zich voor elke gelegenheid. Je maakt of breekt je eigen stijl. Bij het dragen van het hemd ben jij die fashionista. Het stijlicoon die mensen inspireert om het eens anders te doen. Weg met die saaie kleding! Hieronder vind je onze tips over het dragen van je Feesthemd. 

Open of dicht 

Wanneer je aan het uitwaaien bent op het strand, is ons advies om je Feesthemd open te dragen. Het strand met een oversized shirt is dan ook de perfecte combinatie, neem hiervoor ons shirt de mini Bus.

Ga je naar een saaie netwerkborrel op werk, doe dan de knoopjes dicht en draag een klassiek streepjes shirt. Bij gebrek aan aandacht adviseren wij je Feesthemd te dragen zonder een basic shirt eronder. Geef de rest een klein kijkje van je “dad bod”.

In of uit je broek

Bij het dragen van een flitsende riem met een glimmende gesp is ons advies, je Feesthemd in je broek te dragen. Trek die gesp goed aan en own die look. Voor het creëren van een beetje swag, draag je je shirt uit je broek. Wil je die nonchalante guy zijn? Draag het shirt dan half uit je broek met een knoopje teveel open. Het liefst combineren wij deze look met een dierenprint, onze all time favorite het panterprint shirt

Combineren kun je leren

Korte mouwen shirts alleen voor in de zomer? Onzin! Moeders zei vroeger altijd combineren kun je leren. Met de juiste stijl kun je een Feesthemd ook in de winter dragen. Wil je die stijlvolle look met een mooi detail randje? Draag dan je Feesthemd onder een trui. Het uitdagende kraagje van ons panter print shirt verleend zich hier perfect voor. Uitdagend maar toch stijlvol.

Pasvorm 

Een Feesthemd is voor iedereen. Draag het zoals je wilt. Draag je het liefst een oversized shirt en heb je swag? Koop dan een maat groter en ga voor die nonchalante look. Als je heel de winter hebt getraind aan je ‘sexy pistols’, dan is ons advies om de mouwen op te rollen. Bekijk de maten goed voor de ultieme fit. Voor de ladies, leen je altijd het t-shirt van je vriend? Staat die ook beter dan je vriend? Koop dan een dikke vette L, voor de sexy  boyfriend look.

4 reacties op “Hoe draag je een Feesthemd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Vraag?