De missie

De meeste overhemden vinden wij maar degelijk en saai. Wij zijn fan van prints en designs die je blijven verrassen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe patronen en dikke prints. Daarnaast vinden wij traditionele rolpatronen maar raar. Waarom heb je maten voor mannen en maten voor vrouwen? Nou, bij ons dus niet. Dat noem je tegenwoordig genderneutraal, wij noemen het voor iedereen. Een Feesthemd staat vrij voor iedereen om gedragen te worden. Het shirt is voor degene die hem draagt. Wie het hemd past, trekt het aan.

Voor ons is het een missie om iedereen te blijven verrassen met spetterende, verrassende en unieke designs. Nu al benieuwd naar de designs? Klik dan op de onderstaande knop.

De collectie Feesthemden

Feesthemd

Hoe is dit in hemelsnaam ontstaan? Hiervoor gaan we een paar jaar terug. Naar het spreekwoordelijke kleine studentenkamertje op zolder, waar wij altijd de noodzaak voelden om feestelijk gekleed te gaan naar feestjes en partijen. Dit nam de gekste vormen aan. Voor ons gaat een feestje en een feesthemd hand in hand. Met een open kijk en uitermate goed gevoel voor mode hebben wij besloten het merk Feesthemd op te richten. Een Feesthemd is ideaal voor een avondje bruine kroeg, kringgesprek of gewoon een leuk feestje! 

  • Op de koffie bij oma, maar er hangt een ontzettende grafstemming? Feesthemd.
  • Saaie netwerkborrel op je werk? Feesthemd. 
  • Een afgelegen huisfeestje in Amsterdam Noord? Feesthemd.  
  • Op city trip met de boys of girls? Feesthemd.

Wil je weten wat voor verantwoorde keuzes we maken in ons productieproces? Check onze pagina: de duurzame missie.

De duurzame missie

Voor elke gelegenheid een feesthemd