Voor elke gelegenheid een Feesthemd

Voor elke gelegenheid een Feesthemd

As we speak, worden wij getroffen door covid-19. Dit vraagt van ons extra creativiteit. Om jullie te inspireren nemen wij jullie mee in gepaste feestelijke gelegenheden om een Feesthemd te dragen. Wij zijn dan ook bloedserieus, een Feesthemd is voor elke gelegenheid. 

Eetkamertafel feestjes

Een erg actuele gelegenheid op het moment, waarbij je feestelijke kleding kan dragen. Urenlang kletsen en drie/vier keer hetzelfde verhaal aanhoren van je vrienden, om vervolgens schaamteloos alle hapjes op te eten. Om dit festijn nog mooier en gezelliger te maken, raden wij onze feestelijke kleding aan. Bekijk eens de WolkieTolkie met een look en feel van een blauw retro shirt

1,5 meter kringgesprek

Als je bij je ouders op visite gaat houd je natuurlijk 1,5 meter afstand, met een keurig kringetje van stoelen op 1,5 meter afstand .Om deze vreselijke saaie gewaarwording iets dragelijker te maken is een mooi hemd de oplossing. Wil je echt de sfeer verhogen, dan raden wij ons groene vintage shirt aan of het streepjesshirt.

De winter binnen BBQ

BBQ’s zijn altijd heerlijke, gezellige gelegenheden. Lekker zo’n vette hamburger of vega burger naar binnen vouwen en slap ouwehoeren. Met een beetje creativiteit kan dit alsnog worden georganiseerd. Enige wat je nodig hebt is een tuin, balkon of dakgoot. Zet je BBQ aan, nodig je vriendjes en vriendinnetjes (max 3!) en trek een Feestelijke outfit aan. Feest en sfeer gegarandeerd! 

Bbq Tjardo POST

De digitale vrijmibo

Om verbinding te houden met je collega’s op werk is een borrel altijd de beste oplossing. Tegenwoordig gaat dit allemaal via de webcam. Maar vergeet niet om professioneel te blijven. Trek een mooi sjiek hemd aan en verras je collega’s. Als wij advies mogen geven, dan raden wij ons klassieke streepjesshirt aan.

thuiswerken 2 scaled

Huiskamer festival

Op een huiskamerfestival wil je natuurlijk shinen in een feestelijke outfit. Maar heb je nog geen festivalshirt? Bekijk dan ons overzicht aan feestelijke kleding. De Pittige Panter is wat ons betreft een perfect party shirt. Slinger die muziek aan, maak je buren boos en ga nooit meer slapen. 

Een reactie op “Voor elke gelegenheid een Feesthemd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Vraag?