Voor iedereen

genderneutraal shirt

Voor iedereen, wat bedoel je daar nou mee? Weet je wat, we zullen het met een stukje schrijven uitleggen. Iedereen is een onbepaald voornaamwoord, het staat voor ieder mens, Jan en alleman, geen enkele uitgezonderd. Zo kunnen we nog even doorgaan, maar nu de relatie met een Feesthemd.

Een Feesthemd is voor iedereen, het is genderneutraal. Genderneutraal is op het moment een hot topic. Wij gaan daar in volle overtuiging in mee, wat is er nou mooier als iedereen een Feesthemd draagt. Wij kiezen niet, jullie mogen kiezen. Wie het hemd past, trekt hem aan. 

Vroeger had je unisex kleren voor kleine kids, nu heb je genderneutrale shirts voor kleine kids en grote volwassen kids. Althans, als ik voor mezelf mag spreken als een groot volwassen kind. Is toch ideaal, hetzelfde shirt voor dames en heren. We zullen de voordelen voor je opsommen. 

Ruilen

De kans is groot dat je al regelmatig de jurkjes van je vriendin hebt gepast. Maar nu hoef je er niet meer vanaf 2 hoog in te springen. Jullie kunnen nu gewoon zorgeloos van kleding ruilen en zeker weten dat het past. 2x zoveel shirts. ik zou het wel weten, mijn vriendin in een oversized panterprint hemd brrr.

Sexy

Bij een sexy look denk je misschien eerder aan een strak jurkje dan aan een oversized shirt, maar het tegendeel is waar. De Hailey Bieber oversized shirt look is toch echt verdomd sexy. De boyfriend look, hou dit vast Hailey! Mijn shirt mag je ook wel lenen. En mocht je als man van 2 bij 2 jezelf in een panty willen stuwen, vooral doen. Over smaak valt niet te twisten. Conclusie, iedereen is sexy in unisex kleding. 

Comfortabel

Weg met alle strakke jurkjes en shirtjes, of nja niet alles dan. Naast dat genderneutraal sexy is, is het ook nog eens rete comfortabel. Onze hemden zijn bijvoorbeeld niet te getailleerd en wat oversized van model. Hangt er natuurlijk ook vanaf welke maat je kiest. Maargoed er is in ieder geval genoeg ruimte voor je foodbelly. 

Dit was het gembernieuws, tot de volgende keer maar weer.

4 reacties op “Voor iedereen

  1. Joucke zegt:

    Lekkere hempies, goede fit. Ook mooie keuze voor mijn vriendin en kids, we dragen ze elk weekend. Wij raden iedereen een feesthemd aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Vraag?