Deze print past bij jou

Duurzaam stijladvies print

Ben jij modebewust, tegendraads en conservatief? Stop daarmee, want dan ga jij je perfecte Feesthemd niet vinden. 

Er is zoveel moois te vinden, van panterprint shirt tot de klassieke streep, gegoten in de vorm van een overhemd én blouse. Achja geef het beestje een naam. Het zit dus net zo lekker als een shirt, meer kan je niet winnen. Oh wacht toch wel. Ja wij geven de shirts ook nog is de stempel duurzaam en verantwoord. Tijden veranderen. Enfin, welke print past nou bij jouw stijl?

1# In het wild

Het kan voor jou niet wild genoeg, jij bent de hekkensluiter van de avond. Jij doet het licht uit op de avond, iets wat je ook terugziet in je kledingkast. Aan dierenprint niet te kort, van elk beestje hangt er in jouw kast wel een printje. Dames of heren, de panterprint past iedereen als gegoten en is perfect voor een gezellig feestje. 

2# Mellow

Jij bloeit op in de zomer en komt volledig tot leven. Het strand is jouw thuisbasis waar je zal flaneren en stralen in een oversized shirt. Je groene ogen zoeken een match met het zand, maar tevergeefs. Gelukkig hebben wij een groen oversized Feesthemd, wat wel uitstekend matcht met jouw groene ogen. 

3# Klassiek

Er gaat geen dag voorbij dat jij er niet tot in de puntjes verzorgd uitziet. Maar voor sommige gelegenheden heb je net dat beetje extra nodig. Voor jou geen probleem, jouw kledingkast zit vol met prachtige feestelijke shirts. Maar hé, we houden het graag tijdloos, dus we gaan voor een klassiek streepjes shirt.

4# Verantwoord

Na een middag bramen plukken, ga je aan de slag voor je eigen potje jam. Ja, het welzijn van moeder natuur staat bij jou hoog in het vaandel. Een duurzaam type ben je wel, dat zie je ook wel terug in de shirts die je draagt. Een kledingkast vol eco, verantwoorde, duurzame kleding. Op een typische zaterdagmiddag vinden we jou dromend in het gras, starend naar de wolken. Je bent volledig in de WolkieTolkie.

5# Artistiek

In je blote kont, dagen lang  in een atelier staan is jou niet onbekend. Laat de geest het overnemen en je hart spreken. Vingerverven is je lievelings, het liefst met een goed glas wijn. Een feestje ben je ook niet vies van, maar dan kan je helaas niet naakt aankomen. Oke, maar dan trek je wel het liefst een geel feestelijk shirt aan.

3 reacties op “Deze print past bij jou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Vraag?